Faqja e autorit

Nermin Yildrim


NERMIN YILDIRIM është një autore bashkëkohore turke. Diplomuar në Universitetin e Anadollit për Shkenca Komunikimi, ajo ka punuar në disa gazeta si gazetare, redaktore dhe kolumniste. Aktualisht numëron gjashtë romane të përkthyera në gjuhë të ndryshme të botës. Romani i saj më i fundit, Mysafiri, është përzgjedhur për Berlinale 2020.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania