Buy this product
600 Lekë

Qeni moasi ( Published by: in 2017 )


Autori i kësaj vepre, Jorge Angel Livraga, si filozof dhe poet na bën pjesë të ëndrës së tij për një botë më njerëzore dhe më natyrale, në të cilën pyetjet e mëdha ekzistenetale do të mund të gjejnë përgjigje. Qeni Mosai është një roman i bukur romantik me qasje filozofike social politike. Moasi udhëton nëpër botë, vjen në kontakt me kultura të ndryshme dhe i respekton ato duke i vëzhguar nga këndvështrimi i tij i paster dhe hetues . Tregimi ne vetën e parë paraqet përshtypjet e Moasit, reflektimet dhe pyetjei e tij, ndërsa përpiqet të kuptoje njerëzit dhe paradokset e tyre. Ai është i mahnitur me bukuritë e botës, por edhe me inkoherencën e njerëzve. Vepra gjithashtu na udhëheq të vëzhgojmë dhe të reflektojmë mbi veten tonë mbi botën dhe ngjarjet, duke na treguar idealizmin e një qeni-njeri, të çliruar nga paragjykimet dhe të mbushur me inteligjencë dhe ndjeshmëri.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-214-94-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 100
  • Book dimensions: 140 x 207 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania