Faqja e autorit

Rebecca Westcott


Rebecca Westcott është autore e disa titujve për fëmijë në Mbretërinë e Bashkuar. Ajo ka qenë mësuese për shumë vite dhe aktualisht jep mësim me kohë të pjesshme në një shkollë fillore, ku është Koordinatorja e Nevojave Speciale të Edukimit. Ajo jeton në Dorset, Angli, me burrin dhe tre fëmijët. Zhanret: Fiction për fëmijë.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania